İstanbul
Hafif kar yağışlı
1°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
36,4556 %0.02
38,1917 %0.06
93.927,06 %-1.684
3.441,78 0,11
Ara
Muhalif. SPOR Fenerbahçe’nin bu haftaki gündemi transfer

Fenerbahçe’nin bu haftaki gündemi transfer

Fenerbahçe’de hem gelecek hem de gidecek isimler açısından hafta sonu ve önümüzdeki hafta son derece kritik. Yönetim, her konuda anlaşma sağladığı Çağlar Söyüncü için artık Atletico Madrid’den haber beklerken gözünü, Premier Lig devinde kadro dışı kalan yıldıza çevirdi.

Okunma Süresi: 2 dk

Sarı-Lacivertliler, ara transfer dönemi açılır açılmaz önce Leonardo Bonucci’yi, ardından Rade Krunic’i açıkladı. Gözler şimdi başka transferlere çevrildi.Bu hafta sonu ve önümüzdeki hafta hem gelecek hem de takımdan ayrılacak isimler açısından hareketli geçecek gibi görünüyor.

Çağlar için tek engel Simeone

Çağlar Söyüncü için yapılan girişimlerde taraflar her konuda anlaşma sağlamıştı. Kulüpler de artık son prosedürleri görüşüyor. Tek endişe, Stefan Savic’in satılması halinde teknik direktör Diego Simeone’nin son anda bu transfere engel olması. Bu nedenle yönetim işin bir an önce bitmesi için elinden geleni yapıyor.

Martial’in ilk tercihi Fransa

Fanatik gazetesinin haberine göre; İsmail Kartal, hücum hattına yerli bir isim düşündüklerini söylemişti. Ancak Anhtony Martial cephesinde yaşanan son gelişmeler, Fenerbahçe’nin dikkatini yeniden Fransız golcüye çevirmesini sağladı. Daha önce Cristiano Ronaldo ve Jadon Sancho’yu kadro dışı bırakarak gündem olan Manchester United Menajeri Erik ten Hag, bu kez de Martial’e aynı tarifeyi uyguladı ve takımla çalışmalara katılmasını yasakladı.

Bu gelişme, sezon sonuna kadar İngiliz devinde kalmak isteyen 28 yaşındaki oyuncunun geri adım atmasına neden olacak gibi görünüyor. Martial’in önceliğinin ülkesi Fransa’ya dönmek olduğu kaydedildi. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *