İstanbul
Açık
11°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
35,9417 %-0.1
37,3548 %0.74
99.746,03 %1.295
3.280,35 0,68
Ara
Muhalif. YAŞAM Akbank’ta Yeni Atamalar!

Akbank’ta Yeni Atamalar!

Akbank’ta Yeni Atamalar!

Okunma Süresi: 1 dk

Akbank AG, Akbank Ticari Bankacılık, ve AKLease üst yönetiminde görev değişikliğine gidildi.  

Müşterilerinin finansal ihtiyaçlarına özel farklı kanallardan yeni ürünler geliştirmeye devam eden Akbank ve iştirakleri Akbank AG ve AKLease üst yönetiminde yeni atamalar gerçekleştirildi.

Akbank’a 2005 yılından bu yana farklı görevlerde hizmet veren ve 2017 yılından bu yana da Ticari Bankacılık Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürüten Mehmet Tugal, Akbank’ın Almanya’da faaliyet gösteren iştiraki Akbank AG’ye Genel Müdür olarak atandı. 

Mehmet Tugal’dan boşalan Ticari Bankacılık Genel Müdür Yardımcılığı görevine ise AKLease Genel Müdürü Çetin Düz getirildi.

AKLease Genel Müdürlük görevini ise içerden yapılan bir atama ile 2002 yılından bu yana Akbank’ta çalışan ve halihazırda Ticari Bankacılık Satış ve Pazarlama Bölüm Başkanlığı görevini yürüten Eser Okyay devraldı.

1 Şubat 2023 tarihinden itibaren geçerli olacak yeni süreçte; Akbank AG Genel Müdürü görevini Mehmet TugalAkbank Ticari Bankacılık Genel Müdür Yardımcılığı görevini Çetin Düz, ve AKLease Genel Müdürü görevini de Eser Okyay üstlenecek.

 

Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *