İstanbul
Rain and snow
5°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
35,9976 %0.22
37,2320 %-0.56
96.175,38 %-0.657
3.308,28 0,37
Ara
Muhalif. YAŞAM Antalya Büyükşehir Belediyesi Hatay’da Çadırkent Kurdu: Mobil Aşevi ile yemek ve çay ikramında bulunuluyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi Hatay’da Çadırkent Kurdu: Mobil Aşevi ile yemek ve çay ikramında bulunuluyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi Hatay’da Çadırkent Kurdu: Mobil Aşevi ile yemek ve çay ikramında bulunuluyor

Okunma Süresi: 2 dk

Deprem afetinin yaşandığı Kahramanmaraş ve Hatay’da çalışmalarını sürdüren Antalya Büyükşehir Belediyesi var gücüyle yaraları sarmaya çalışıyor.

Depremzedeler için tüm şartlarını seferber eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, Hatay’da 400 kişilik çadırkent kurdu. Çadırkentin ışıklandırmasını da yapan Büyükşehir Belediyesi Mobil Aşevi ile sıcak yemek ve çay ikramında bulunuyor. 

Hatay’da depremden etkilenen vatandaşların yanında yer alarak çalışmalarını aralıksız sürdüren Antalya Büyükşehir Belediyesi, arama kurtarma çalışmalarına destek verirken gıda malzemesi yüklü tırlarını da bölgeye gönderdi.

Soğuk kış şartlarında en önemli ihtiyaçlardan biri olan barınma sorununa destek olan Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan çadırkent depremzedelerin bir nebze de olsa yüzünü güldürdü. 

ÇADIRKENT IŞIKLANDIRILDI

Hatay Uğur Mumcu Meydanı’nda 400 kişilik çadırkent kuran Antalya Büyükşehir Belediyesi çadırkent ve çevresini ışıklandırdı. Uğur Mumcu Meydanı’nda konuşlanan Antalya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Mobil Aşevi de depremzedelere sıcak yemek ve çay ikramında bulunuyor. 

DEPREMZEDELERİN İHTİYAÇLARI KARŞILANIYOR

Çadırkente yerleştirilen vatandaşlar soğuk hava nedeniyle zor anlar yaşadıklarını belirterek Antalya Büyükşehir Belediyesi sayesinde sığınacak ve karınlarını doyuracak imkana kavuştuklarını söyledi.

Aşevi önünde uzun kuyruklar oluşurken canla başla çalışan Antalya Büyükşehir Belediyesi ekipleri depremzedelerin ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor. 
 

Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *