İstanbul
Rain and snow
5°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
35,9006 %-0.02
37,3511 %-0.14
98.030,23 %-0.945
3.294,68 -0,30
Ara
Muhalif. YAŞAM İHA ve SİHA’ları hedef alan Babacan’a bir tepki de Selçuk Bayraktar’dan

İHA ve SİHA’ları hedef alan Babacan’a bir tepki de Selçuk Bayraktar’dan

İHA ve SİHA’ları hedef alan Babacan’a bir tepki de Selçuk Bayraktar’dan

Okunma Süresi: 1 dk

Baykar'ı hedef alan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'a cevap veren Selçuk Bayraktar, "Baykar, birilerinin kirli siyasi ajandalarına malzeme olacak bir müessese değil" dedi.

ANKARA (İGFA) - Savunma sanayiinde İHA-SİHA'ları ile dünyada savaş paradigmasını değiştiren BAYKAR'ı hedef alan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'a bir tepki de Baykar Yönetim Kurulu Başkanı ve Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar'dan geldi.

"TAVİZ VERMEDEN MÜCADELEMİZ SÜRECEK"

Konuyla ilgili sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Selçuk Bayraktar, "Baykar, birilerinin kirli siyasi ajandalarına malzeme olacak bir müessese değil. Buna izin vermedik, vermeyeceğiz! İdeal ve değerlerimizden asla taviz vermeden mücadelemizi sürdürecek; Alçakça atılmış iftira ve yalanlara karşı hakkımızı sonuna kadar savunacağız!" ifadelerini kullandı.

https://twitter.com/Selcuk/status/1614975128873406464

Hatırlanacağı gibi, DEVA Partisi Genel Başkanı Babacan'ın son dönemlerde İHA ve SİHA üreten Baykar'a yönelik sarf ettiği sözler tepki çekmişti. Babacan; "İHA'lar hükümetin elindeki en büyük propaganda projelerinden birisi. Bu proje 'Kutsal, dokunulmaz' hale getirildi. Kusura bakmayın ya, dokunacağız tabi ki" ifadelerini kullanmıştı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *