İstanbul
Açık
11°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
35,9417 %-0.1
37,3548 %0.74
99.746,03 %1.295
3.280,35 0,68
Ara
Muhalif. YAŞAM Manisa Gördesli üreticilere fidan desteği

Manisa Gördesli üreticilere fidan desteği

Manisa Gördesli üreticilere fidan desteği

Okunma Süresi: 1 dk

Manisa Büyükşehir Belediyesi, “Meyveciliği Geliştirme Projesi” kapsamında, yüzde 75 hibe ile Gördesli üreticilere fidan dağıtımında bulundu. Ceviz, Badem, Ayva, Trabzon Hurması, Kestane ve İncir olmak üzere fidanlar, düzenlenen törenle üreticilere teslim edildi.

MANİSA (İGFA) - Kırsal kalkınmanın gelişmesi, üreticilerin daha fazla gelir elde etmesi amacıyla projelerini uygulamaya devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gördesli üreticilere fidan desteğinde bulundu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gördes ilçesinde düzenlediği tören ile 4 bin 898 adet Ceviz, Badem, Ayva, Trabzon Hurması, Kestane ve İncir fidanını üreticilere teslim etti.

TARIM ARAZİLERİ ZARAR GÖREN ÜRETİCİLERE DE FİDANLARI HİBE EDİLDİ

Geçtiğimiz aylarda çıkan yangında zeytin ağaçları yanan üreticilere, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün adına geçmiş olsun dileklerini ileten Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Yılmaz Usta, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından hibe olarak üreticilere gönderilen meyve fidanlarını da teslim etti.

Fidanlarını alan üreticiler Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve tüm çalışanlarına teşekkürlerini iletti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *