İstanbul
Rain and snow
5°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
35,9003 %-0.04
37,4153 %-0.04
96.251,99 %-1.412
3.296,24 -0,26
Ara
Muhalif. YAŞAM Paterson’da bir sokağa ’İstanbul’ adı verildi

Paterson’da bir sokağa ’İstanbul’ adı verildi

Paterson’da bir sokağa ’İstanbul’ adı verildi

Okunma Süresi: 1 dk

ABD'nin New Jersey eyaletinde yer alan ve 'Küçük Türkiye' olarak anılan Paterson kentinin Belediye Başkanı André Sayegh, bir sokağın adının 'İstanbul' olarak değiştirileceğini açıklayarak, yeni müjdeler de verdi.

abdpost.com / ABD (İGFA) - Emine Yılmaz'ın aktardığına göre, ASKON USA Zirvesi'ne katılan Paterson Belediye Başkanı André Sayegh, bu yıl içinde sokaklardan birinin adını 'İstanbul' yapacağını açıkladı.

Türkiye'den başka şehir isimlerinin de zamanla Paterson'daki farklı sokaklara verileceğini fakat bu yıl ilk olarak 'İstanbul' ile başlanacağını söyledi.

Paterson sokaklarında en çok konuşulan dilin Türkçe olduğuna dikkat çeken Başkan Sayegh, "Ben her gün Türkiye'de yaşıyormuşum gibi hissediyorum. Sokaklarımız Türkiye gibi kokuyor. Daha çok Türk yatırımcıyı Paterson'a bekliyoruz. Gelin burada para harcayın" dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *