İcardi'nin eşi Wanda Nara başka bir erkekle dudak dudağa görüntülendi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İcardi'nin eşi Wanda Nara başka bir erkekle dudak dudağa görüntülendi
Abone ol
Galatasaray'ın yıldız golcüsü Mauro Icardi ile yaşadığı evlilik ve paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiren Wanda Nara, sahnede başka bir şarkıcıyla öpüşerek gündeme geldi.

Bir dargın bir barışık ilişkileriyle dikkat çeken Galatasaray'ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi ile iki çocuğunun annesi Wanda Nara, geçtiğimiz haftalarda bir kez daha 'ayrılık' haberiyle magazin gündemine gelmişti. 2014'te aşk yaşamaya başlayan ikilinin, evliliklerini sonlandırma kararı aldığı ortaya çıkmıştı. Ünlü model, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile çok konuşulan iddiayı doğrulamıştı.

Arjantinli gazeteci Majo Martino'nun haberine göre; yıldız futbolcu, boşanma kararı alan Wanda Nara'ya büyük bir şok yaşattı. Icardi, eşine ait tüm kredi kartlarını bloke ettirdi.

Sosyal medya hesabını aktif kullanan Wanda Nara, geçtiğimiz günlerde yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çekti. Ayna karşısında poz veren Wanda Nara'nın elindeki yüzük dikkatlerden kaçmadı.

Arjantin'de Buenos Aires'in en büyük konser alanlarından biri olan Movistar Arena'da sahneye çıkan ve binlerce kişiye şarkı söyleyen Wanda Nara, şarkı söylediği anlarda Arjantinli ünlü şarkıcı Catriel Guerreiro ile dudak dudağa poz verdi. Kısa sürede sosyal medyada viral olan görüntüler, Türkiye'de de büyük ses getirdi.

Konser sırasında çekilen video kısa sürede sosyal medyada yayılırken, Wanda Nara öpüştüğü anın görüntülerini kendi sosyal medya hesabından da paylaştı.


Yorum Yazın