İstanbul
Parçalı az bulutlu
11°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
38,1588 %0.3
43,6101 %1.61
3.959,33 % 2,26
84.769,87 %1.391
Ara
Muhalif. SPOR Jose Mourinho'yu Şenol Güneş kurtardı

Jose Mourinho'yu Şenol Güneş kurtardı

Portekizli teknik direktör ile birlikte 3 maçlık ceza alan Fred, bu cezasını gelecek yıl Türkiye Kupası'nda çekecek. Disiplin Kurulu, 2017 yılında Kjaer'in Şenol Güneş'in boğazını sıktığı olayda uygulanan 1 maçlık ceza kararını emsal aldı.

Okunma Süresi: 2 dk

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk’un burnunu sıktığı için 5-10 maç ceza talebiyle PFDK’ya sevk edilen F.Bahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, Şenol Güneş sayesinde sezonu kapatmaktan kurtuldu. PFDK, dün F.Bahçe’nin talebi üzerine olağanüstü toplanıp, sarı lacivertlilerin derbi dosyasını görüştü. Kurul, saldırıdan 5-10 maç ceza talebiyle sevk edilen Jose Mourinho’ya sadece 3 maç ceza verdi.

YİNE TÜRKİYE  KUPASI MAÇIYDI

Portekizli teknik adama saldırı yerine sportmenliğe aykırı hareketten ceza kesildi. Görüntüleri izleyip Okan Buruk’un tahrik ettiğini gören PFDK tahrik indirimi yaptı. Disiplin Kurulu, Ziraat Türkiye Kupası’nda 5 Şubat 2017’de oynanan Beşiktaş-Fenerbahçe maçında Kartal’ın Teknik Direktörü Şenol Güneş’e Kanarya’nın eski futbolcusu Simon Kjaer’in boğazını sıktığı için bir maç ceza vermişti.

İKİSİ DE BUGÜN SAHADA OLACAK

Güneş kararı emsal oldu. Daha önce de ceza aldığı için Mourinho’ya da Güneş gibi sportmenliğe aykırı hareketten ceza verilse de 1 yerine en üst limit olan 3 maç ceza verildi. Hakem Cihan Aydın’a hakaret eden Fred de 3 maç ceza aldı. PFDK’dan 4 maçtan az ceza aldıkları için Mourinho ve Fred cezalarını gelecek yıl Türkiye Kupası’nda çekecek. İkili Trabzon maçında sahada olacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *